خرید-آشنایی با مالیات، انواع و قوانین آن و اشخاص مشمول مالیات-
فرمت فایل: word
تعداد صفحات: 167
بخش اول :
فصل اول :
تعريف ماليات و انواع آن :
ماليات مبلغي است كه افراد و مؤسسات برای تأمین بخشی از هزینه ها و تحقق برخی از اهداف دولت می پردازند و معمولاً متناسب با میزان درآمد، هزینه و یا ثروت آنها است.
دولتها عموماً مالیات را برای رسیدن به اهداف مختلفی وضع می کنند که از این اهداف می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1 ) تحقق بخشی از درآمدهای دولت
2 ) تعدیل توزیع درآمد و ثروت جامعه
3 ) کنترل و هدایت مخارج و هزینه ها در اقتصاد
4 ) کنترل حجم واردات و صادرات
براساس قوانین مالیاتی کشور انواع مالیاتها به شرح زیر می باشد :
1 ) مالیاتهای مستقیم :
که دولت به طور مستقیم بر دارایی و درآمد افراد و مؤسسات وضع می کند و شامل مالیات بر دارایی و مالیات بر درآمد می باشد.
الف ) مالیات بر دارایی، مانند : 1 ) مالیات بر ارث 2 ) حق تمبر
ب ) مالیات بر در آمد، مانند : 1 ) مالیات بر درآمد املاک 2 ) مالیات بر درآمد حقوق
3 ) مالیات بر درآمد مشاغل 4 ) مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی 5 ) مالیات بر درآمد اتفاقی
2 ) مالیاتهای غیرمستقیم :
که بر قیمت کالاها و خدمات اضافه شده و به مصرف کننده تحمیل می گردد و شامل مالیات بر واردات و مالیات بر مصرف و فروش می باشد :
الف ) مالیات بر واردات، مانند : 1 ) حقوق گمرکی 2 ) سود بازرگانی 3 ) مالیات واردات اتومبیل
ب ) مالیات برمصرف و فروش، مانند : 1 ) مالیات نوشابه های غیرالکلی 2 ) مالیات بر فروش سیگار 3 ) مالیات اتومبیل 4 ) مالیات بر فرآورده های نفتی 5 ) مالیات تولید الکل طبی و صنعتی 6 ) مالیات نقل و انتقال اتومبیل 7 ) مالیات حق اشتراک تلفنهای خودکار خدمات مخابرات بین المللی 8 ) مالیات نوار ضبط صوت و تصویر 9 ) مالیات فروش خاویار.
فصل دوم :
اشخاص مشمول مالیات :
مواد 1 و 2 قانون مالیاتهای مستقیم – اصلاحی 27/11/1380 :
ماده 1 ) اشخاص زیر مشمول پرداخت مالیات می باشند :
1 ) کلیه مالکین اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به اموال یا املاک خود واقع در ایران.
2 ) هر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران نسبت به کلیۀ درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.
3 ) هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیۀ درآمدهایی که در ایران تحصیل می کند.
4 ) هر شخص حقوقی ایرانی نسبت به کلیۀ درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.
5 ) هر شخص غیرایرانی (اعم از حقیقی یا حقوقی) نسبت به درآمدهایی که در ایران تحصیل می نماید و همچنین نسبت به درآمدهایی که بابت واگذاری امتیازات یا سایر حقوق خود و یا دادن تعلیمات و کمکهای فنی و یا واگذاری فیلمهای سینمایی (که به عنوان بها یا حق نمایش یا هر عنوان دیگر عاید آنها می گردد) از ایران تحصیل می کند.
ماده 2 ) اشخاص زیر مشمول پرداخت مالیاتهای موضوع این قانون نیستند:
1 ) وازرتخانه ها و مؤسسات دولتی
2 ) دستگاههایی که بودجۀ آنها به وسیلۀ دولت تأمین می شود.
3 ) شهرداریها
تبصره 1 ) شرکتهایی که تمام یا قسمتی از سرمایه آنها متعلق به اشخاص و مؤسسه های مذکور در بندهای فوق باشد، سهم درآمد یا سود آنها مشمول حکم این ماده نخواهد بود. حکم این تبصره مانع استفادۀ شرکتهای مزبور از معافیتهای مقرر در این قانون حسب مورد، نیست.
تبصره 2 ) درآمدهای حاصل از فعالیتهای اقتصادی از قبیل فعالیتهای صنعتی، معدنی، تجاری، خدماتی و سایر فعالیتهای تولیدی برای اشخاص موضوع این ماده، که به نحوی غیر از طریق شرکت نیز تحصیل می شود، در هر مورد به طور جداگانه به نرخ مذکور در ماده (105) این قانون مشمول مالیات خواهد بود.
مسئولان اداره امور در این گونه موارد نسبت به سهم فعالیت مذکور مکلف به انجام دادن تکالیف مربوط طبق مقررات این قانون خواهند بود. در غیر این صورت نسبت به پرداخت مالیات متعلق با مؤدی مسئولیت تضامنی خواهند داشت.
تبصره 3 ) معافیت مالیاتی این ماده برای مواردی که از طرف حضرت امام خمینی (ره) با مقام معظم رهبری دارای مجوز می باشند براساس نظر مقام معظم رهبری است.
بخش دوم :
فصل سوم :
مالیات بر ارث :
مواد 17 تا 43 قانون مالیاتهای مستقیم – اصلاحی 27/11/1380 :
ماده 17 ) هرگاه در نتیجۀ فوت شخصی اعم از واقعی یا فرضی اموالی از متوفی باقی بماند به شرح زیر مشمول مالیات است :
1 ) در صورتی که متوفی یا وارث یا هر دو ایرانی مقیم ایران باشند نسبت به سهم الارث هر یک از وراث از اموال مشمول مالیات بر ارث موضوع مادۀ 19 این قانون واقع در ایران یا در خارج از ایران پس از کسر مالیات بر ارثی که بابت آن قسمت از اموال واقع در خارج از ایران به دولت محلی که مال در آن واقع گردیده پرداخت شده است به نرخ مذکور در ماده 20 این قانون
2 ) در صورتی که متوفی و وراث هر دو ایرانی مقیم خارج از ایران باشند سهم الارث هر یک از وراث از اموال و حقوق مالی متوفی که در ایران موجود است به نرخ مذکور در ماده 20 این قانون و نسبت به آن قسمت که در خارج از ایران وجود دارد پس از کسر مالیات بر ارثی که از آن بابت به دولت محل وقوع مال پرداخت شده است به نرخ بیست و پنج درصد.
3 ) در مورد اتباع خارجی و سایر موارد نسبت به آن قسمت از اموال و حقوق مالی متوفی که در ایران موجود است کلاً مشمول مالیات به نرخ مذکور در ماده 20 این قانون برای وراث طبقه دوم
وراث متوفی :
ماده 18 ) وراث از نظر این قانون به سه طبقه تقسیم می شوند :
1 ) وراث طبقه اول که عبارتند از : پدر، مادر، زن، شوهر، اولاد و اولاد اولاد
2 ) وراث طبقۀ دوم که عبارتند از : اجداد، برادر، خواهر و اولاد آنها
3 ) وراث طبقه سوم که عبارتند از : عمو، عمه، دایی، خاله و اولاد آنها.
ماترک مشمول مالیات :
ماده 19 ) اموال مشمول مالیات بر ارث عبارت است از کلیۀ ماترک متوفی واقع در ایران یا خارج از ایران اعم از منقول و غیرمنقول و مطالبات قابل وصول و حقوق مالی پس از کسر هزینۀ کفن و دفن در حدود عرف و عادت و واجبات مالی و عبادی در حدود قواعد شرعی و دیون محقق متوفی.
تبصره ) بدهی که متوفی به وراث خود دارد در صورتی که مستند به مدارک قانونی بوده و اصالت آن مورد تأیید هیأت حل اختلاف مالیاتی قرار گیرد قابل کسر از ماترک خواهد بود. در مورد مهریه و نفقه ایام عده، تأیید هیأت مذکور لازم نیست و در مورد وراث طبقۀ دوم و سوم کسر دیون منوط به آن است که متوفی تا تاریخ فوت خود دارای وراث از طبقۀ ما قبل حساب مورد بوده باشد.
ماده 20 ) نرخ مالیات بر ارث نسبت به سهم الارث به شرح زیر است :
شرح طبقه اول طبقه دوم طبقه سوم
تا مبلغ 000/000/50 ریال 5% 15% 35%
تا مبلغ 000/000/200 ریال نسبت به مازاد 000/000/50 ریال 15% 25% 45%
تا مبلغ 000/000/500 ریال نسبت به مازاد 000/000/200 ریال 25% 35% 55%
نسبت به مازاد 000/000/500 ریال 35% 45% 65%
از سهم الارث هر یک از وراث طبقۀ اول مبلغ سی میلیون (00/000/30) ریال به عنوان معافیت کسر و مازاد به نرخهای مذکور مشمول مالیات می باشد. معافیت مذکور برای هر یک از وراث طبقۀ اول که کمتر از بیست سال سن داشته یا محجور یا معلول از کار افتاده باشند مبلغ پنجاه میلیون (00/000/50) ریال خواهد بود.
ماده 21 ) اموالی که جزء ماترک متوفی باشد و تا یکسال پس از قطعیت مالیات و غیر قابل رسیدگی بودن پروندۀ امر در مراجع مالیاتی طبق قوانین یا احکام خاص مالکیت آنها سلب و یا به موجب گواهی سازمان ذیربط بلاعوض در اختیار وزارتخانه ها، مؤسسه های دولتی، شهرداریها، نهادهای انقلاب اسلامی یا شرکتهایی که صد در صد (100%) سهام آنها متعلق به دولت باشد قرار گیرد، از مشمول مالیات بر ارث خارج و در صورتی که بابت سلب مالکیت عوضی داده شود ارزش آن عوض یا اموال سلب مالکیت شده هر کدام کمتر است جزء اموال مشمول بر ارث محسوب و در هر حال چنانچه مالیاتی اضافه پرداخت شده باشد مسترد خواهد شد. حکم این ماده در مواردی که وراث تمام یا قسمتی از اموال را که جزء ماترک باشد به طور رایگان به یکی از اشخاص مذکور در مادۀ (2) این قانون واگذار کنند نیز جاری است.
ماده 22 ) در صورتی که به موجب رأی هیأت حل اختلاف مالیاتی مطالبات متوفی غیر قابل وصول تشخیص داده شود، مطالبات مذکور جزء ماترک منظور نمی شود و اگر مالیات آن قبلاً وصول شده باشد مسترد خواهد شد و در صورت وصول احتمالی این گونه مطالبات ورثه ملزم به پرداخت مالیات متعلق خواهند بود. در هر صورت وزارت امور اقتصادی و دارایی از نظر تأمین مالیات متعلق می تواند به عنوان ثالث در دعوی مربوط شرکت و یا رأساً اقامۀ دعوی نماید.
معافیتهای مالیاتی :
ماده 24 ) اموال زیر از شمول مالیات این فصل خارج است :
1 ) وجوه بازنشستگی و وظیفه و پس انداز خدمت و مزایای پایان خدمت، مطالبات مربوط به خسارت اخراج، بازخرید خدمت و مرخصی استحقاقی و استفاده نشده و بیمه های اجتماعی و نیز وجوه پرداختی توسط مؤسسات بیمه یا بیمه گزار و یا کارفرما از قبیل بیمۀ عمر، خسارت فوت و همچنین دیه و مانند آنها حسب مورد که یک جا و یا به طور مستمر به ورثۀ متوفی پرداخت می گردد.
2 ) اموالی که برای سازمانها و مؤسسه های مذکور در ماده (2) این قانون مورد وقف یا نذر یا جبس واقع گردد به شرط تأیید سازمانها و مؤسسه های مذکور.
3 ) هشتاد درصد (80%) اوراق مشارکت و سپرده های متوفی ند بانکهای ایرانی و شعب آنها در خارج از کشور و مؤسسه های اعتباری غیربانکی مجاز، همچنین پنجاه درصد (50%) ارزش سهام متوفی در شرکتهایی که سهام آنها طبق قانون مربوط در بورس پذیرفته شده باشد و چهل درصد (40%) ارزش سهام یا سهم الشرکه متوفی در سایر شرکتها و نیز چهل درصد (40%) ارزش خالص دارایی متوفی در واحدهای تولیدی، صنعتی، مدنی و کشاورزی.
ماده 25 ) وراث طبقات اول و دوم نسبت به اموال شهدای انقلاب اسلامی مشمول مالیات بر ارث موضوع این فصل نخواهد بود.
احراز شهادت برای استفاده از مقررات این ماده منوط به تأیید یکی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و یا بنیاد شهید انقلاب اسلامی حسب مورد می باشد.
ماده 26 ) وراث (منفرداً یا مجتمعاً) یا ولی یا امین یا قیم یا نمایندۀ قانونی آنها مکلف اند ظرف شش ماه از تاریخ فوت متوفی اظهارنامه ای روی نمونۀ مخصوصی که از طرف سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می شود حاوی کلیۀ اقلام ماترک با تعیین بهای زمان فوت و اصریح مطالبات و بدهیهایی که طبق مقررات این فصل قابل احتساب هستند به ضمیمۀ مدارک زیر به اداره امور مالیاتی صلاحیتدار تسلیم و رسید دریافت دارند.
1 ) رونوشت یا تصویر گواهی شدۀ اسناد مربوط به بدهی و مطالبات متوفی.
2 ) رونوشت یا تصویر گواهی شدۀ کلیه اوراقی که مثبت حق مالکیت متوفی نسبت به اموال و حقوق مالی است.
3 ) در صورتی که اظهارنامه از طرف وکیل یا قیم یا ولی داده شود رونوشت یا تصویر گواهی شدۀ وکالت نامه یا قیم نامه.
4 ) رونوشت یا تصویر گواهی شدۀ آخرین وصیت نامۀ متوفی اگر وصیت نامه موجود باشد.
تبصره ) تسلیم اظهارنامه با مشخصات مذکور از طرف یکی از وراث، سالب تکلیف سایر ورثه می گردد.
ماده 27 ) ادارۀ امور مالیاتی صلاحیتدار در مورد ارث، اداره امور مالیاتی است که آخرین اقامتگاه قانونی در محدودۀ آن واقع بوده است و اگر متوفی در ایران مقیم نبوده، ادارۀ امور مالیاتی مربوط در تهران خواهد بود.
تبصره ) اقامت از نظر این قانون تابع تعاریف مقرر در قانون مدنی می باشد.
ماده 28 ) مشمولین مالیات بر ارث مکلف اند مالیات متعلق را براساس اظهارنامه تا سه ماه پس از انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه به رسم علی الحساب پرداخت و رسید دریافت دارند.
تبصره ) ادارۀ امور مالیاتی مربوط مکلف است پس از رسیدگی و قطعی شدن مالیات و پرداخت آن مفاصا حساب مالیاتی را حداکثر ظرف مهلت یک هفته طبق مقررات این قانون صادر و به ذینفع تسلیم نماید.
ماده 29 ) سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است به منظور اجرای صحیح مقررات مالیات بر ارث، دفتر مرکزی ارث را در تهران تشکیل دهد. ادارات امور مالیاتی مکلف اند اظهارنامه های دریافتی را ظرف مدت یک هفته پس از دریافت به دفتر مذکور ارسال نمایند. دفتر مرکزی ارث اظهارنامه های واصله را ثبت و ممهور و ظرف یکماه جهت اقدامات قانونی بعدی به ادارۀ امور مالیاتی مربوط اعاده خواهد نمود. در صورتی که برای یک متوفی اظهارنامه های متعددی واصل شده باشد دفتر مرکزی ارث اظهارنامه های مذکور را به ادارۀ مالیاتی که اولین اظهارنامه را به دفتر مزبور فرستاده است ارسال و مراتب را به سایر ادارات امور مالیاتی ذیربط اعلام خواهد نمود.
ماده 30 ) ادارۀ امور مالیاتی مربوط مکلف است اظهارنامۀ مؤدیان را طبق مقررات این فصل رسیدگی و ارزش اموال را تشخیص و به شرح زیر عمل کند :
الف ) در صورتی که جمع ارزش اموال مشمول مالیات اظهارنامه شده در اظهارنامه با ارزش تعیین شدۀ همان اموال توسط اداره امور مالیاتی بیش از پانزده درصد اختلاف نداشته باشد، اظهارنامه را قطعی تلقی و مراتب را ظرف شش ماه به مؤدی ابلاغ نماید.
ب ) در صورتی که اختلاف بیش از پانزده درصد باشد و همچنین در مواردی که وراث یا نمایندۀ قانونی آنها و سایر کسانی که طبق مقررات این قانون مکلف به دادن اظهارنامه هستند از تسلیم اظهارنامه خودداری کنند ذیا در اظهارنامه قسمتی از اموال را ذکر ننمایند مالیات متعلق را بر طبق مقررات این قانون تشخیص و به مؤدی ابلاغ کند.
خرید-مبانی نظری و پیشینه پژوهش مالیات بر ارزش افزوده-
- مبانی نظری و پیشینه پژوهش مالیات بر ارزش افزوده , پیشینه پژوهش مالیات بر ارزش افزوده ,مبانی نظری مالیات بر ارزش افزوده ,مبانی نظری و پیشینه پژوهش, مالیات بر ارزش افزوده
خرید-ترجمه مقاله تاثیر سوابق کیفی بر رضایت مالیات دهنده از سیستم های آنلاین ثبت مالیاتی – یک مطالعه تجربی-
- چکیده ,این مقاله بر رضایت مشتری از سیستم ثبت مالیات آنلاین که به منظور ثبت اظهارنامه های مالیات بر درامد شخصی است مطالعه میکند کیفیت سیستم ثبت مالیات آنلاین در برگیرنده کیفیتهای خدمات، سیستم و اطلاعات است که سوابق رضایت کاربر از هر سیستمی است برای سنجش کیفیت سیستم ثبت مالیات آنلاین یک مدل سنجش درجه دوم با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی مرتبه بالا
خرید-پاورپوینت فصل سیزدهم کتاب تئوری حسابداری (جلد دوم) دکتر شباهنگ با موضوع مالیات بر درآمد در حسابداری-
- کتاب تئوری حسابداری دکتر شباهنگ,دانلود کتاب تئوری حسابداری دکتر شباهنگ,نکات کتاب تئوری حسابداری دکتر شباهنگ,خلاصه کتاب تئوری حسابداری دکتر شباهنگ,پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری دکتر شباهنگ,کتاب تئوری حسابداری شباهنگ
خرید-مالیات-
- مالیات,فرار از مالیات,مباحث مالیاتی,تحقیق مالیات,تحقیق فرار از مالیات,تحقیق مباحث مالیاتی,مقاله مالیات,مقاله فرار از مالیات,مقاله مباحث مالیاتی,پاورپوینت مالیات,پاورپوینت فرار از مالیات,پاورپوینت مباحث مالیاتی,پایان نامه مالیات,پایان نامه فرار از مال,,,
خرید-بررسی انواع و قوانین مالیات و اشخاص مشمول مالیات-
- بررسی انواع و قوانین مالیات و اشخاص مشمول مالیات
خرید-کارآموزی در اداره مالیات-
- کارآموزی ,اداره مالیات
خرید-تحقیق مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی-
- مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی, تحقیق در مورد مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی, دانلود تحقیق مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی, دانلود رایگان تحقیق مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی, پروژه مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی, مقاله مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی,,,,
خرید-تحقیق درباره مالیات-
- مالیات, تحقیق در مورد مالیات, دانلود تحقیق مالیات, دانلود رایگان تحقیق مالیات, پروژه مالیات, مقاله مالیات, تحقیق حسابداری در مورد مالیات, پروژه در مورد مالیات, پایان نامه حسابداری مالیات, تحقیق حسابداری آماده در مورد مالیات, تحقیق حسابداری مالی رایگا,,,
خرید-گزارش کاراموزی اداره مالیات خرمدره،ماده ها و تبصره ها-
- گزارش کاراموزی اداره مالیات خرمدرهماده ها و تبصره ها,کاراموزی اداره مالیات خرمدرهماده ها و تبصره ها,کارورزی اداره مالیات خرمدرهماده ها و تبصره ها,دانلود گزارش کارآموزی اداره مالیات خرمدرهماده ها و تبصره ها,اداره مالیات خرمدرهماده ها و تبصره ها,اداره ,مالیات, خرمدره,ماده ,تبصره
خرید-دانلود مقاله مالیات بر ارزش افزوده و ویژگی های آن-
- پایان نامه اقتصاد,پایان نامه کارشناسی اقتصاد,پایان نامه ارشد اقتصاد,رشته اقتصاد,مالیات بر ارزش افزوده,تحول در ساختار مالياتي,سازمان حسابرسي
خرید-مالیات بر درآمد املاک-
- مالیات بر درآمد,مالیات بر درآمد املاک
خرید-پاورپوینت با موضوع ضايعات محصول، واحدهاي مشمول دوباره كاري و ضايعات مواد-
- پاورپوینت ضايعات محصول, واحدهاي مشمول دوباره کاري و ضايعات مواد, تحقیق ضايعات محصول, واحدهاي مشمول دوباره کاري و ضايعات مواد, ضايعات محصول, د
خرید-تحقیق درباره مالیات بر مشاغل و عوامل ان-
- مالیات در ایران , سیستم مالیات , درامد مشمول مالیات
خرید-تحقیق جامع با موضوع مالیات بر ارزش افزوده-
- تحقیق جامع با موضوع مالیات بر ارزش افزوده
خرید-تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور-
- تحقيق تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور
خرید-مالیات و نرخ سود سپرده های بانکی – حسابداری-
- مالیات و نرخ سود سپرده های بانکی – حسابداری
خرید-تحقیق گرفتن مالیات از نویسندگان-
- تحقیق مالیات ,تحقیق در مورد مالیات ,دانلود تحقیق مالیات ,پروژه مالیات , دانلود تحقیق اقتصاد در مورد مالیات ,بررسی مالیات ,تحقیق اقتصاد مالیات مقاله مالیات , پایان نامه اقتصاد پیرامون مالیات
خرید-مقاله قانون مالیاتهای مستقیم: مالیات بر در آمد کشاورزی-
- مقاله قانون مالیاتهای مستقیم مالیات بر در آمد کشاورزی,قانون مالیاتهای مستقیم مالیات بر در آمد کشاورزی
خرید-برنامه اکسل محاسبه مالیات بر ارزش افزوده-
- مالیات بر ارزش افزوده, محاسبه مالیات بر ارزش افزوده, محاسبه مالیات بر ارزش افزوده در اکسل, فرمول محاسبه مالیات بر ارزش افزوده در اکسل, اکسل محاسبه ارزش افزوده, فرم اکسل ارزش افزوده, دانلود فایل اکسل مالیات بر ارزش افزوده
خرید-پایان نامه مالیات بر درآمد املاک-
- پایان نامه مالیات بر درآمد,املاک,مالیات بر درآمد املاک,مدیریت بازرگانی,دانلود پروژه پایان تحصیلی,دانلود پایان نامه,حسابداری,پایان نامه,مقاله,پروژه
خرید-کامل ترین جزوه قانون مالیات بر ارزش افزوده-
- قانون مالیات بر ارزش افزوده,قانون مالیات بر ارزش افزوده pdf,قانون مالیات بر ارزش افزوده doc,جزوه قانون مالیات بر ارزش افزوده,پاورپوینت قانون مالیات بر ارزش افزوده,تحقیق قانون مالیات بر ارزش افزوده,مقاله قانون مالیات بر ارزش افزوده
خرید-مالیات بر مصرف در کشورهای در حال توسعه- مالیات بر ارزش افزوده (VAT) در کشور بنگلادش-
- مالیات بر مصرف در کشورهای در حال توسعه مالیات بر ارزش افزوده (VAT) در کشور بنگلادش,چکیده,کشور بنگلادش، همانند بسیاری از کشورهای در حال توسعه، با مشکلاتی در افزایش درآمدهای مالیاتی کافی برای سرمایه گذاری در توسعه اجتماعی و اقتصادی روبرو می باشد برای مد نظر قرار دادن این مسئله و برای بهبود بازدهی اقتصادی و رشد، برنامه اصلاح مالیاتی مهمی در سال 19
خرید-تحقیق درباره مالیات بر ارزش افزوده در ایران-
- مالیات , مالیات بر ارزش افزوده , مالیات در ایران
خرید-تحقیق در مورد مالیات-
- مالیات,مالیات بر ارزش افزوده,مالیات بر درآمد,نظام مالیاتی
خرید-دانلود تحقیق علل عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و بیان علل تعلیق این قانون 12 ص-
- دانلود علل عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و بیان علل تعلیق این قانون 12 ص,تحقیق علل عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و بیان علل تعلیق این قانون 12 ص,مقاله علل عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و بیان علل تعلیق این قانون 12 ص,علل عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و بیان علل تعلیق این قانون 12 ص
خرید-آشنایی با مالیات، انواع و قوانین آن و اشخاص مشمول مالیات-
- آشنایی با مالیات, انواع و قوانین آن و اشخاص مشمول مالیات
خرید-پروپوزال بررسی میزان تأثیر رشد غیر بهینه مخارج دولت در ناکارایی شاخص مالیات به هزینه های دولت-
- پروپوزال بررسی میزان تأثیر رشد غیر بهینه مخارج دولت در ناکارایی شاخص مالیات به هزینه های دولت ,پروپوزال ,بررسی میزان تأثیر رشد غیر بهینه مخارج دولت در ناکارایی شاخص مالیات به هزینه های دولت
خرید-پاورپوینت ضايعات محصول، واحدهاي مشمول دوباره كاري و ضايعات مواد-
- پاورپوینت ضايعات محصول، واحدهاي مشمول دوباره كاري و ضايعات مواد,تحقیق ضايعات محصول، واحدهاي مشمول دوباره كاري و ضايعات مواد,ضايعات محصول,دوبارهكاري,ضايعاتمواد,انواع ضايعات محصول,ضايعاتعادي,ضايعات غيرعادي,اهداف اصلي درحسابداري ضايعات محصول,سيستم هزينه يابي مرحله اي و ضايعات محصول,محاسبه واحدهاي ضايع شده,روش اولين صادره ازاولين وارده(FIFO),هزينه هاي استاندارد و ضايعات محصول,
خرید-مقاله مالیات بر درآمد مشاغل-
- مقاله مالیات بر درآمد مشاغل,مالیات بر درآمد مشاغل
خرید-برترین اسلایدهای پاورپوینتی شاهکارانه استانداردهای حسابداری ایران (ارز.داراییها.مخارج.صورتهای مالی.کشاورزی.وجوه نقد.مالیات.وغیره)-
- اسلایدهای شاهکارانه استانداردهای حسابداری ایران ,تحقیق ی استانداردهای حسابداری ایران ,پاورپوینت استانداردهای حسابداری ایران
خرید-پروژه بررسی تأثیر در افزایش سود انباشته بر میزان تغییرات سود قبل از بهره و مالیات سال بعد-
- پروژه بررسی تأثیر در افزایش سود انباشته بر میزان تغییرات سود قبل از بهره و مالیات سال بعد , پروژه بررسی تأثیر در افزایش سود انباشته بر میزان تغییرات سود قبل از بهره و مالیات سال بعد ,بورس اوراق بهادار , تاریخچه بورس در جهان ,تحقیق بررسی تأثیر در افزایش سود انباشته بر میزان تغییرات سود قبل از بهره و مالیات سال بعد شركت های پذیر دانلود تحقیق برر
خرید-ترجمه مقاله محاسبۀ مالیات بر ارزش افزوده :مفاهیم و موضوعات-
- محاسبۀ مالیات بر ارزش افزوده مفاهیم و موضوعات,چكیده,محاسبۀ مالیت بر ارزش افزوده (VATA) یكی از مفاهیم نوظهوراست كه در زمینۀ VISION 2020 مورد تأیید فراوان صنعت، تجارت،حرفه،مدیریت آكادمیك، سیاستمداران و غیره قرار گرفت بگونه ایی كه VATA به عنوان منبع درآمد ثابت ،عامل سرمایه گذاری، ایمن در برابر فشارهای اعمال نفوذ تلقی می شود و رشد اقتصادی را تضمین م
خرید-تحقیق پژوهشی مالیات و ضرایب مالیاتی-
- تحقیق مالیات و ضرایب مالیاتی,,مقاله مالیات و ضرایب مالیاتی,,پژوهش مالیات و ضرایب مالیاتی,,مبانی نظری مالیات و ضرایب مالیاتی,,ادبیات نظری مالیات و ضرایب مالیاتی,,پیشینه تحقیق مالیات و ضرایب مالیاتی,,پایان نامه مالیات و ضرایب مالیاتی,,پریزوال ما,,,
خرید-مقاله نقش مالیات بر توسعه اقتصادی-
- مقاله نقش مالیات بر توسعه اقتصادی,نقش مالیات بر توسعه اقتصادی
خرید-مبانی نظری وپیشینه تحقیق مالیات وانواع مالیات-
- مبانی نظری وپیشینه تحقیق مالیات وانواع مالیات,مبانی نظری مالیات وانواع مالیات,مبانی نظری,پیشینه تحقیق, مالیات وانواع مالیات
خرید-گزارش کارآموزی در اداره مالیات-
- دانلود کارآموزی در اداره مالیاتی,دانلود گزارش کارآموزی رشته حسابداری,کارآموزی در اداره مالیات,گزارش کارورزی در اداره مالیات,دانلود پروژه کارآموزی رشته حسابداری,دانلود گزارش کارآموزی حسابداری,کارآموزی حسابداری
خرید-دانلود تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور 35 ص-
- دانلود تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور 35 ص,تحقیق تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور 35 ص,مقاله تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور 35 ص,تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن بر در آمدهای کشور 35 ص
خرید-بررسی حسابرسی مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده-
- بررسی حسابرسی مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده
خرید-کاملترین قانون مالیات مستقیم-
- کاملترین قانون مالیات مستقیم در 74 صفحه فایل pdf
خرید-مقاله آموزشی مالیات-
- مقاله, خرید مقاله ,دانلود مقاله, دانلود و خرید مقاله , مقاله آماده,خرید مقاله آماده, دانلود و خرید مقاله آماده
خرید-پاورپوینت فصل بیستم کتاب تئوری های حسابداری (جلد دوم) تألیف هندریکسن و ون بردا ترجمه پارسائیان با موضوع مالیات های انتقالی-
- پاورپوینت فصل بیستم کتاب تئوری های حسابداری (جلد دوم) تألیف هندریسکن و ون بردا ترجمه پارسائیان با موضوع مالیات های انتقالی,پاورپوینت فصل بیستم کتاب تئوری های حسابداری هندریسکن ,پاورپوینت کتاب تئوری های حسابداری هندریسکن و ون بردا,پاورپوینت مالیات های انتقالی,پاورپوینت فصل 20 کتاب تئوری های حسابداری پارسائیان,
خرید-تحقیق (نقش مالیات در رشد اقتصادی)-
- مالیات, رشد اقتصادی